vrijdag 17 oktober 2008

Tejas








































Texas heette ooit Tejas en hoorde bij Mexico. Mexicaanse restaurants vind je overal in Amerika, maar waarschijnlijk wordt het beste eten van south of the border op tafel gezet in Texas.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi superbroertje,

Wat een respect heb ik voor jou nu ik zelf over de wegen heb gereden (in een bus wel te verstaan) die maar eeuwig doorgaan. Zo uitgestrekt, er komt geen eind aan, soms alleen maar woestijn om je heen. Chapeu, wat een prestatie. Kan me voorstellen dat ze met je op de foto willen !!!
Ik ben zelf net thuis. Oh, wat ben ik door jou aangestoken. Wat een fantastisch land is Amerika en wat een bijzondere mensen. In Nederland hoor je altijd dat ze zo oppervlakkig zijn maar ik raad iedereen aan zelf eens er naar toe te gaan. Wat geweldige mensen, geinteresseerd, behulpzaam en je kunt hele discussies met ze voeren.
Patrick en Jeffrey (de benjamins van de groepsreis die ik gemaakt heb naar West-Amerika) hadden ook een heel ander beeld van Amerikanen, is totaal positief bijgesteld. John, bedankt voor de tip van de trail die we 'moesten' lopen bij Bryce Canyon, super, jammergenoeg hadden we er weinig tijd. In de bus met de woestijn als uitzicht en Americana-muziek via mijn I-pod kon ik het wel uitschreeuwen van geluk (heb me ingehouden om de mede-reizigers, die al genoeg van me te verduren hadden, niet te laten schrikken). Ben echt blij John dat ik hier overal, toch door jouw invloed, mee te maken heb gekregen. Kijk er naar uit straks met je er over te hebben. We raken denk ik niet uitgepraat. Geweldig trouwens de filmpjes van U-tube die je ook geplaatst hebt. Succes verder op je reis, hopelijk vind je nog wel je cowboylaarzen!!! Ik weet dat je mijn duim met de Amerikaanse vlag erop helemaal fout vindt maar wat heb ik er een succes mee gehad, vrouwen bij de toiletten, verko(o)p(st)ers, Indianen bij Monument Valley en vrijwilligers van de Obama campagne, ze vonden het allemaal GREAT, altijd aanleiding voor een heel gesprek. John nog veel plezier op je reis, liefs Baukjen