woensdag 1 oktober 2008

Verkiezingen




















Van de Amerikaanse presidentsverkiezingen merk ik niet veel in Amerika. Slechts heel af en toe hoor ik er iemand over praten. Het is bepaald geen favoriet gespreksonderwerp van de gemiddelde Amerikaan. Langs de kant van de weg staat slechts zelden een bord voor Obama-Biden of McCain-Palin. Als er al verkiezingsborden staan, dan is het voornamelijk voor regionale functies.
Vandaag zag ik in een tuin in Dove Creek, Colorado, wel een heel groot bord staan voor John McCain. Maar McCain moet het qua populariteit toch duidelijk afleggen tegenover Jezus. Die had duidelijk meer borden staan. Want Jezus redt. En God heeft het goed voor met Amerika. Zoals Amerika het goed voor heeft met de wereld. Dat is zo ongeveer de boodschap van de borden in deze tuin.
Het huisvlijt was niet zomaar even het werk van een achternamiddag. Er was bepaald nagedacht over de presentatie. Zo staat in de tuin een oude brandweerauto met de tekst: Lets put out the fires of hell with Gods truth. Oftewel: Pray for out nation. Save our guns. Let freedom ring.

3 opmerkingen:

cipitelli zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Mopperlog.com zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Mopperlog.com zei

Hallelujah! Ik moet meteen denken aan 'Drink ring Jesus', prachtige cd van Stephen Simmons. Groet, Job